AcasăNewsAu găsit blana ursului Arthur! Este INCREDIBIL unde se afla!

Au găsit blana ursului Arthur! Este INCREDIBIL unde se afla!

printul-EmanuelAu găsit blana ursului Arthur! Este INCREDIBIL unde se afla!

Autorităţile noastre au găsit blana ursului Arthur, considerată trofeu după ce animalul a fost vânat şi ucis de prințul Emanuel de Liechtenstein, în Covasna.

Blana animalului, trofeul propriu-zis, a fost identificată într-o tăbăcărie din Târgu Secuiesc și nu va mai părăsi țara.

De ce era blana acolo?

Blana ursului era pregătită pentru a fi scoasă din ţară şi predată, cel mai probabil, prinţului. Conform legii, pe baza documentelor care îi dădeau dreptul să omoare un urs, prințul ar fi putut scoate trofeul din țară.

De altfel, de aceea blana ar fi și ajuns la tăbăcit. Era nevoie doar de o semnătură a ministrului Mediului.

Acum, după tot acest scandal, este exclus ca trofeul să mai plece din România.

Aşa-numitul „trofeu” de vânătoare rezultat în urma împuşcării ursului Arthur nu va pleca din România, a anunțat Tanczos Barna, ministrul Mediului. Acesta a spus că scoaterea din țară a blănii şi craniului animalului reprezintă faptă penală.

Tanczos Barna confirmă că trofeul e în România

Trofeul este în ţară. Blana și craniul, asta înseamnă trofeu, din câte am înțeles. Nu, nu pleacă nici într-un fel din țară.

Nu va pleca, nu există aşa ceva. Nu poate pleca. Nu știu de ce a dat banii (prințul – n.r.). Blana și craniul sunt în județul Covasna, la acea asociație de vânătoare.

Nu poate să plece din ţară. Este faptă penală dacă pleacă din ţară, nu poate pleca din ţară.

Este o discuţie întreagă de ani de zile cu vânătorii de ce nu se poate scoate din ţară. Nu se poate! Punct”, a declarat ministrul mediului.

Cazul ursului Arthir a ajuns în Instanţă. La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc a fost înregistrat un dosar penal. S-a întâmplat după sesizarea anchetatorilor poliţiei judiciare din cadrul I.P.J. Covasna – Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

author avatar
Andrei Ștefan
969 afisari

5 COMENTARII

  1. Ministrul Mediului declara: „din cate am inteles, blana si craniul inseamna trofeu”. Un idiot care semneaza acte, pe presupuneri. un govern de securisti si vanzatori de tara. curand vor ajunge multi la puscarie pentru inalta tradare. cu Dumnezeu inainte.

  2. Dobitocul acesta care ocupa fara rost scaunul de ministru nici acum nu are habar despre regulile si normele care reglementeaza trofeele de vanatoare, desi scandalul a izbucnit de atatea zile.
    Isi da doar cu presupusul, crede ca… etc., dar a avut grija sa se dezica de rudele lui. Unchiul nu ii este unchi, numele ii este de fapt prenume si pentru ca toata lumea s-a inflamat a catadicsit sa declare ca blana nu pleaca din tara, dar nu stie de ce ucigasul alamcare se da prin a platit 7500 de Euro!
    Altul mai rasarit nu ati gasit?

  3. „Tagma jefuitorilor instalata le putere face ce stie mai bine…
    E limpede acum ca implicarea ministrului mediului este de alta natura… Nu trebuie lasat sa astepte finalizarea anchetei… trebuie invitat sa dea declaratii si dat afara din guvern de catre Primul Ministru… Sau nu poate pentru ca Premierul Catu era la curent si el… ? Asta daca avem servicii secrete… „Personajul Tacut” de la Cotroceni…Presedintele… reprezinta romanii, insa, daca n-are nimic de spus…, aproba tacit fapta Printisorul strain ? Romanii sunt determinati sa migreze in masa………
    Președintele Klaus Iohannis a fost PREMIAT de Nikolaus von und zu Liechtenstein, tatăl prințului vînător……… PENTRU ?!? „

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger