AcasăNewsAu fugit de război, dar au dat de necaz la Timişoara: le-au...

Au fugit de război, dar au dat de necaz la Timişoara: le-au spart maşina şi le-au furat 50.000 euro!

timisoara politieŞoferii scapă de AMENZI majorate. La ce sumă vor fi PLAFONATE!

O familie de ucraineni, care a fugit din calea războiului pornit de Rusia în ţara lor, a făcut sesizare poliție, după ce oamenii au observat că le-au dispărut, din mașina parcată în centrul Timișoarei, peste 50.000 mii de euro, dar și alte bunuri.

La data de 21 martie a.c., la nivelul Sectiei 1 Urbana Timisoara a fost depusa o sesizare, cu privire la faptul ca unei familii de ucraineni i-ar fi fost sustrase o suma de bani si mai multe bunuri, din autoturismul parcat pe strada Sfantul Ioan din Timisoara, de catre persoane necunoscute”, transmit reprezentantii IPJ Timiş.

Au furat bani şi din geanta copilului

Ucrainenii s-au gândit să nu ţină toţi banii într-un singur loc, aşa că jumătate din sumă a fost pusă în geanta copilului.

Cel mic avea tot timpul geanta cu el. Doar că în acea zi, să nu mai care bagajul cu el, a zis să lase şi el geanta în maşină.

Au avut ghinion. Li s-au furat toţi banii. Este ciudat că hoţii sunt încă liberi, de vreme ce tot centrul e împânzit de camere de supraveghere”, a declarat o sursă.

În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru furt calificat, iar polițiștii vizionează imaginile de pe camerele de supraveghere din zona centrală a orașului și încearcă să găsească hoțul și să recupereze prejudiciul.

author avatar
Andrei Ștefan
456 afisari

6 COMENTARII

  1. Ce dreaqu să facă un retardat de boacter comunal, pardon, gardian public? Ăia-s de-o imbecilitate cruntă, ce naiba….

    • De obicei cei care vin din saracia de tara Ucraina au in portofel 50.000 euro sau 2-3 valize cu dolari – 30 milioane dolari.

  2. Pentru ei, evenimentul n-ar trebui sa fie o noutate. Pai, unor ”reprezentanti” ai unei prefecturi din nordul tarii, intr-o vizita de ”lucru”, le-au furat conationalii impricinatilor, lucrurile din microbuzul parcat in fata intrarii pazite a unui hotel instelat din Ivanofrankovk, in timp ce reprezentantii celor doua natii trageau concluziile. Hotii ??? Poate la judecata de apoi vor fi trasi la raspundere. Raspunsul gazdelor ??? Se mai intampla…

  3. Bai familia de ukro-na-zi, daca sunteti atat de posti sa lasati 50 de mii sde iepuroi la voi in masina, inseamna ca aia au aflat cumva ca ii aveati acolo, altfel trebuiau sa ia la rand toate masinile de acolo, deci e clar ca au lucrat la pont romanasii aia !! Niciodata nu lasi asa d emult banet pe strada, intr-o masina, ca doar nu esti in US of A, ci esti in micuta colonie esuata semi-bananiera, unde bastinasii se descurca fiecare cum poate si el, dupa posibilitati !! Ha ha ha 🙂 Sau poate au fost niste bronzati din aia de ciordales, care umbla cu satra !! Ha ha ha 🙂

  4. Au trecut granita cu atata banaet retur si amenda ca nu au declarat toti bogatii ucrainei profita sa ajunga in marea britanie fara control

    • au anuntat autoritatie dupa doua zile dupa ce au numarat restul din masina sa vada cit le lipseste.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger