AcasăNewsAu fost identificati detinutii care l-au filmat pe Gigi Becali la inchisoare!...

Au fost identificati detinutii care l-au filmat pe Gigi Becali la inchisoare! Ce sanctiuni risca

Conducerea penitenciarului Jilava a declansat o ancheta dupa ce in mass-media au aparut imagini cu Gigi Becali la inchisoare. Anchetatorii au reusit sa-i identifice pe cei doi detinuti care l-au filmat pe latifundiar cu ajutorul unui telefon mobil – desi aceste aparate sunt interzise in detentie.

Difuzarea imaginilor cu Gigi Becali in inchisoare a dus la declansarea unei anchete interne in cadrul Penitenciarului Jilava,  pentru  identificarea persoanei care l-a filmat pe finantatorul Stelei, cu un telefon mobil. Asemenea aparate sunt interzise in inchisoare, cu toate astea ele ajung in posesia detinutilor.

Cei doi vinovati se vor alege cu sanctiuni in ceea ce priveste dreptul la vizita sau pachetele primite. „Este posibila o schimbare a regimului de detentie si sa aiba efect asupra eliberarii conditionate”, a declarat Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Autoritatea Nationala a Penitenciarelor. „Se poate trece la regimul inchis de detentie, de exemplu”, a mai spus acesta, citat de rtv.net.

Foto: audvoci.ro

author avatar
Alina Costache
807 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger