AcasăNewsAu fost gasite patru trupuri fara viata la hotelul lovit de avalansa

Au fost gasite patru trupuri fara viata la hotelul lovit de avalansa

Orele trec, iar echipele de cautare fac eforturi greu de imaginat pentru a ajunge la persoanele date disparute dupa ce hotelul din centrul Italiei a fost inghitit de cantitati uriase de zapada. In tot acest timp, rudele si cunoscutii acestora din urma asteapta vesti de la salvatorii care lupta cu nametii, cu scopul de a-i gasi pe turistii si pe angajatii unitatii de cazare.

Iar cele mai recente informatii prezentate de presa locala indica faptul ca au fost gasite patru trupuri fara viata, in conditiile in care deunazi se stia ca fusesera scoase la lumina trei cadavre.

Operatiunile de cautare nu au incetat, in ciuda caderii noptii, in speranta ca vor fi gasiti oameni in viata, din randul celor 29 sau 30 de persoane despre care se crede ca s-ar fi aflat in hotelul respectiv, in momentul in care zapada venita din varful muntelui a ingropat, efectiv, constructia intr-un bloc de zapada.

Va amintim ca autoritatile romane au primit sesizari cum ca in hotelul respectiv s-ar afla trei romani, existand zvonuri cum ca ar fi vorba despre o romanca si cei doi copii ai sai. Au existat doi supravietuitori ai avalansei, cei care, de altfel, au alertat serviciile de salvare.

sursa foto: captura video

author avatar
Cristina Stefan
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger