AcasăNewsAu fost confirmate alte patru decese cauzate de gripa

Au fost confirmate alte patru decese cauzate de gripa

Medicii de familie cer demiterea consilierului lui Ludovic Orban: ”Îl descalifică”

Din pacate, s-a anuntat ca alti patru romani au murit din cauza gripei. Pana la aceasta ora sunt 43 de decese confirmate.

Din informatiile facute publice luni de catre reprezentantii Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile rezulta ca o femeie si trei barbati – unul dintre ei din Bucuresti – au murit in ultimele zile din cauza gripei.

Victimele sunt o femeie de 87 de ani din judetul Iasi, un barbat de 49 de ani din judetul Braila si un batran de 93 de ani, din Capitala. In cazul acestora, s-a stabilit prezenta virusului gripal tip A, fiind anuntat faptul ca pacientii aveau si alte probleme de sanatate si nu au fost vaccinati antigripal.

Cea de-a 43-a victima a gripei este un barbat de 40 de ani din judetul Giurgiu, „confirmat cu virus gripal tip A, nesubtipat, fara conditii medicale preexistente cunoscute si cu antecedente vaccinale necunoscute (neasigurat)”, din cate indica aceeasi sursa.

author avatar
Cristina Stefan
92 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oferta de a castiga venituri sigure pe internet!Daca esti in cautarea unui job pat-time din fata calculatorlui vino in echipa noastra!Oferim instruire gratuita si daca esti o persoana serioasa si motivata si veniturile vor fi pe masura.Daca te hotarasti trimite DETALII pe paulamarocico86A@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger