AcasăNewsAu diagnosticat-o cu amigdalita. Ce i s-a intamplat cateva zile mai tarziu...

Au diagnosticat-o cu amigdalita. Ce i s-a intamplat cateva zile mai tarziu i-a socat familia!

O adolescenta careia medicii i-au spus ca are amigdalita suferea, de fapt, de o boala cumplita. La doar zece zile dupa ce a fost diagnosticata, apropiatii fetei au primit cea mai dura lovitura posibila.

O drama infioratoare a lovit familia unei britanice. Sophie, in varsta de 17 ani, o fata zambitoare si plina de energie, se simtea slabita, asa ca parintii au decis sa o duca la doctor. Dupa consult, medicul i-a spus ca are amigdalita si ca prezinta simptome de oboseala cronica. De fapt, avea o forma rara de leucemie, care a rapus-o la nici doua saptamani dupa ce fusese trimisa acasa.

La mijlocul lunii trecute, fetei s-a facut rau, asa ca mama si tatal ei au chemat de urgenta o ambulanta, potrivit Daily Mail. Adolescenta si-a pierdut cunostinta si nu si-a mai revenit, in ciuda eforturilor medicilor de a o salva. A murit pe un pat de spital, pentru ca organismul nu a mai putut lupta cu forma agresiva de leucemie de care Sophie suferea.

Unul dintre specialistii care a aflat de cazul tinerei a recunoscut ca pana acum nu a mai intalnit nici un pacient cu o forma atat de rara a bolii cumplite care a rapus-o pe britanica de 17 ani.

Sursa foto: cugetliber.ro

442 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger