AcasăNewsAu descoperit cine a incendiat casa lui Miron Mitrea. Suspectul era şi...

Au descoperit cine a incendiat casa lui Miron Mitrea. Suspectul era şi beat (VIDEO)

Un bărbat a incendiat casa de vacanţă din Deltă a fostului ministru Miron Mitrea. Piromanul fusese angajat să aibă de grijă de vila cu şapte camere, dar s-a îmbătat şi i-a dat foc.

Aşadar, casa a fost incendiată de un fost angajat nemulțumit.

A ars casa din Crişan a lui Mitrea

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, marţi, cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din localitatea Crişan.

În baza sesizării, poliţiştii Postului de Poliţie Crişan s-au deplasat la locaţia indicată, unde au identificat un bărbat, de 45 de ani, din judeţul Constanţa.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul bănuit, ca urmare a consumului de băuturi alcoolice, ar fi recurs la acest gest pe fondul unor conflicte mai vechi cu proprietarul imobilului, fiind angajat în vederea desfăşurării de activităţi administrative de către acesta”, a transmis IPJ Tulcea.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere. Potrivit unor surse locale, casa de vacanţă i-ar aparţine fostului ministru al Transporturilor Miron Mitrea.

525 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Iată românii care vor primi 2.100 lei în plus la pensie! Vezi dacă eşti pe lista Ministerului Muncii!

Românii mai au de aşteptat aproximativ 10 luni până să simtă în buzunar mult-anunţata creştere a pensiilor. Partea bună e că aşteptarea va merita...

România, deja cu un pas în Schengen! Austria şi-a dat acordul. Marcel Ciolacu: „Am spart gheața, merităm”

Veste bună pentru România. Suntem cu un pas mai aproape de Schengen. Cancelarul austriac Karl Nehammer și ministrul de Interne Gerhard Karner ar fi...