AcasăNewsAu crezut ca este moarta, asa ca au ingropat-o! Ce s-a intamplat...

Au crezut ca este moarta, asa ca au ingropat-o! Ce s-a intamplat dupa este INGROZITOR!

Avea doar 17 ani atunci cand medicii au declarat-o moarta, asa ca rudelor fetei nu le-a ramas altceva de facut decat sa o ingroape. Ceea ce au descoperit ulterior i-a ingrozit.

Mary Best s-a imbolnavit de holera in anul 1871,  in India, si, pentru ca mama ei adoptiva plecase din tara, fata a suferit singura timp de ore intregi, acuzand dureri groaznice de stomac, pana cand pulsul ei a devenit din ce in ce mai slab. In cele din urma medicul a declarat decesul tinerei, scrie dailymail.co.uk. La cateva ore familia adoptiva a ingropat-o intr-o cripta din cimitirul din Calcutta.

Zece ani mai tarziu, unchiul fetei, un asistent si un angajat al cimitirului au descoperit o imagine desprinsa din filmele horror, atunci cand au deschis cripta. Fata avea jumatate de trup scos din sicriu, iar partea dreapta a craniului era plina de fracturi. Mary avea degetele de la mana dreapta indoite ca si cum ar fi tinut ceva in mana, iar hainele de pe ea erau sfasiate.

In mometul in care o ingropasera Mary nu murise, victimele holerei intrau frecvent in coma, dar exista posibilitatea ca acestea sa se trezeasca. Acelasi lucru i s-a intamplat si tinerei care s-a trezit cateva ore, poate zile, mai tarziu, fara a sti unde se afla.

Se pare ca, potrivit declaratiilor familiei lui Best, doctorul a avut de castigat in urma decesului fetei, dupa ce a incercat de doua ori sa o asasineze si pe mama adoptiva a acesteia, dorind sa puna man ape banii ei.

author avatar
Alina Costache
637 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger