AcasăNewsAu celebrat demisia lui Berlusconi in stil Formula 1

Au celebrat demisia lui Berlusconi in stil Formula 1

FEMEN, in fata ambasadei Italiei

Mai multe membre ale “Femen”, celebrul grup de activiste din Ucraina, au sarbatorit la Kiev demisia premierului italian Silvio Berlusconi in stil Formula 1.

FEMEN, in fata ambasadei Italiei

Atragatoarele fete au defilat topless prin fata Ambasadei Italiei din Kiev, au afisat diferite insemne folosite in cursele de Formula 1 si i-au stropit pe cei aflati in apropiere cu sampanie de cea mai buna calitate, exact ca un invingator dintr-un Grand Prix.

Ciao, Berlo, sa curga sampania!

Activistele au arborat mai multe bannere cu mesaje Anti-Berlusconi si au strigat, la unison cu zeci de milioane de italieni, “Berlo, ciao!” sau “Finish Berlusconi!”.

Strangeti voi, da?!

Militantele “Femen”, cunoscute mai ales pentru protestele topless din Ucraina, dar nu numai, solicita ca premierul italian sa fie tras la raspundere pentru toate greselile politice.

author avatar
Cristi Ionita
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger