AcasăNewsAu cedat autorităţile în faţa greviştilor de la metrou? Cătălin Drulă a...

Au cedat autorităţile în faţa greviştilor de la metrou? Cătălin Drulă a explicat ce s-a negociat, de fapt, în spatele uşilor închise

catalin drulaAu cedat autorităţile în faţa greviştilor de la metrou? Cătălin Drulă a explicat ce s-a negociat, de fapt, în spatele uşilor închise

Greva de la metrou a încetat, trenurile şi-au reluat circulaţia normală sâmbătă, la ora 22.00, dar scandalul este departe de a fi stins.

Ministrul Cătălin Drulă le cere scuze bucureștenilor pentru că zeci de miniștri ai Transporturilor „au lăsat să se formeze un buboi enorm, o mafie la metrou” și are un mesaj tranșant pentru „liderul de cartel” Ion Rădoi:

S-a terminat, ceea ce ai făcut zeci de ani nu mai merge!„. Ministrul Transporturilor mai spune că autoritățile de ordine publică trebuie să își facă treaba și să intervină „pentru a elibera șinele de acești ilegaliști„, astfel încât circulația metroului să fie reluată.

Au învins greviştii? Drulă zice că nu

În cadrul acestei acțiuni ilegale, a fost o organizare de tipul unei galerii de fotbal, făcută seara trecută, pentru a bloca funcționarea metroului, nu a fost o grevă, ci o infracțiune.

Această acțiune a fost profund ilegală, noi de altfel am solicitat DNA cercetarea pentru mai multe infracțiuni, nu este o grevă, nu este un protest spontan, sunt niște cetățeni, unii angajați ai metroului, alții credem că nu, care au blocat funcționarea metroului.

Din informațiile pe care le-am primit, pe liniile blocate nu erau doar angajați ai Metrorex, iar o mare parte dintre angajații prezenți nu erau în timpul programului de lucru.

Domnul Rădoi are experiență cu lucrurile astea și sție că este interzisă greva în timpul stării de alertă, aseară, ca o galerie de fotbal, a hotărât că se taie curentul și dimineață nu mai pot circula trenurile.

În același timp, colegi de-ai celor care au protestat au mers la muncă, îi felicit pentru asta, au stat în depouri și au așteptat toată ziua să muncească.

S-a trimis o somație de eliberare a acelor spații comerciale care erau ocupate ilegal. Domnul Rădoi a orchestrat această acțiune ilegală„, a declarat Cătălin Drulă la postul Digi24.

Multe ore, greviştii au refuzat dialogul

În cursul zilei de vineri, de dimineaţă până după-amiază, sindicaliştii au refuzat orice dialog. Sindicaliştii s-au aşezat pe şine şi scandează „Demisia!„.

Protestul a avut loc la o zi după ce conducerea Metrorex a dat ca termen limită data de 2 aprilie pentru eliberarea spaţiilor comerciale de la metrou, administrate de firma sindicatului.

Greva spontană reprezintă „o acțiune ilegală care dă peste cap viața unui întreg oraș„, a declarat vineri dimineață ministrul Transporturilor Cătălin Drulă.

Ulterior, el a anunțat că a depus plângere penală la DNA împotriva celor responsabili pentru blocarea metroului bucureștean.

author avatar
Andrei Ștefan
679 afisari

6 COMENTARII

  1. Autoritățile, Autoritățile, Autoritățile – continuă sclaveții de ziarici semi-analfabeți.

  2. Sclavete analfabet esti tu , Kostea Sugiuk , autoritatile tale din Transnistria te „recompenseaza” mereu cu internari la balamuc , abia ai iesit din hotelul de 5 stele situat `pe str. Gvardinskaya , nr,9 , Tiraspol , te cauta infirmierii sa recupereze laptop-ul pe care l-ai labuit din Secretariatul Ospiciului .

  3. era unul cunoscator fost pe la metrou care zicea ca drula nu i a bagat in seama la nici o solicitare de dialog ,ca vor sa dea afara nu stiu cati mecanici sa ramana subnorma si alte realitati decat zice el ca sunt teroristi , ca astia cand se strang mai multi de frica zic ca sunt teroristi orice cetatean nu mai sunt contyribuabili ,salariati cetateni!!!!!

    • „ca astia cand se strang mai multi de frica zic ca sunt teroristi orice cetatean nu mai sunt contyribuabili ,salariati cetateni!!!!!”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger