AcasăNewsAu apărut noi imagini în cazul DJ Lalla. Tânăra, surprinsă pe plajă...

Au apărut noi imagini în cazul DJ Lalla. Tânăra, surprinsă pe plajă cu un necunoscut, cu o oră înainte să fie găsită moartă

sursa foto: Facebook/Laura Rosca (Dj Lalla)

Cazul morții Laurei, tânăra cunoscută drept DJ Lala, continuă să fie învăluit în mister. Pe măsură ce se desfășoară ancheta la finalul căreia se așteaptă răspunsurile oficiale cu privire la condițiile în care a sfârșit femeia în vârstă de 34 de ani, găsită fără suflare, joia trecută, pe o plajă din Mamaia, au apărut noi imagini cu tânăra, înainte de tragedie.

Sunt alte imagini, după cele apărute recent, în care tânăra apărea îndreptându-se printr-o parcare, spre plajă, îmbrăcată într-o bluză albă, cu mâneci lungi, și pantaloni negri.

Înregistrarea surprinsă de o cameră de supraveghere data chiar din dimineața zilei în care fata avea să fie găsită fără suflare, aproape de apa mării, îmbrăcată sumar – într-un slip și tricou.

sursa foto: observatornews.ro

Aceste imagini nou apărute au fost captate de camere de supraveghere. Și, potrivit observatornews.ro, o surprind pe tânără împreună cu o altă persoană, pe plajă, la 8:54, cu o oră înainte să fie găsită moartă. Pe imagini se vad destul de mici două persoane la ora 8:55. De la 8 şi 41 de minute, unde ea este în faţa cluburilor, are mai puţin de 15 minute până ajunge pe plajă. Iar pe plajă nu este singură, acolo mai este o persoană, cu care ar discuta, după care această persoană fuge, conform sursei citate.

Din câte s-a aflat, polițiștii merg pe două ipoteze în cazul morții tinerei de 34 de ani – fie un accident, fie o sinucidere. DJ Lalla a fost înmormântată duminică.

Laura, alias DJ Lalla, era cunoscută în lumea muzicală și ca realizator de emisiuni la un post de radio. Tânăra a fost găsită fără suflare joi dimineață, 28 septembrie, alerta la salvamari și la poliție fiind dată de turiștii care au zărit trupul acesteia pe o plajă din Mamaia și au cerut ajutor. Se pare că ajunsese la mare cu doar câteva zile înainte de tragedie și s-ar fi cazat în locuința unui prieten pe care-l cunoscuse pe internet. Din casa acestuia a plecat joi dimineață spre plajă.

 

author avatar
Andrei Coman
909 afisari

1 COMENTARIU

  1. S-a intalnit cu ala, au fumat ilegale, ei i s-a facut rau si s-a prebusit iar ala a fugit de frica.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger