AcasăNewsAu apărut imagini! Fata acuzată că și-a ucis prietena, filmată în parcul...

Au apărut imagini! Fata acuzată că și-a ucis prietena, filmată în parcul din Mangalia după ce a abandonat cadavrul tinerei – VIDEO

sursa foto: captură video Antena3

Cazul care a șocat Mangalia, după ce s-a aflat că o tânără ar fi fost ucisă chiar de către prietena ei, o fată de 18 ani, continuă să fie în atenția opiniei publice. Pe măsură ce ancheta în această speță continuă, au apărut imagini surprinse de camerele de supraveghere, în parcul din Mangalia, unde a fost găsit trupul fără viață al Alinei.

Loredana, fata suspectată că și-ar fi ucis prietena, a fost filmată în parcul din Mangalia, la scurt timp după ce ar fi abandonat cadavrul Alinei. Fata a fost surprinsă în timp ce a plecat cu valiza în care a transportat trupul fără viață al Alinei.

Ce surprins imaginile de pe camerele de supraveghere

Din imaginile difuzate marți seară de Antena 3 se poate observa cum la un moment dat tânăra cară valiza ce pare a fi ușoară, semn că era goală. Ea se oprește pe o alee și se uită în valiza cu care a transportat cadavrul, vrând, parcă, să verifice ceva.

Tânăra de 18 ani a fost arestată. Trupul fără viață al Alinei a fost găsit, duminică dimineață, într-un parc din Mangalia, în apropierea unei bănci.

Un pescar a fost cel care a dat alarma, fiind chemate de urgență autoritățile. S-a deschis o anchetă, ulterior atât victima, cât și principala suspectă fiind identificate. Cele două fete, despre care s-a aflat că fuseseră prietene, lucrau pe timpul verii la un hotel din Saturn.

author avatar
Andrei Coman
369 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger