AcasăNewsAu ales LIDERUL Noii Ordini Mondiale! Cine va conduce lumea în viitor

Au ales LIDERUL Noii Ordini Mondiale! Cine va conduce lumea în viitor

Președintele Franței, Emmanuel Macron, este poziționat perfect să  devină liderul Noii Ordini Mondiale. Are o susținere aproape unanimă în Consiliul de Securitate ONU, este considerat un bun de valoare de bancherii planetei, charisma și ideile progresiste îl propulsează ca viitor conducător al lumii post-Covid.

Tot mai multe voci insistă asupra nevoii ca omenirea să ajungă pe mâinile unui guvern mondial. A spus-o și Tony Blair, cel mai recent, dar la obiectivul ăsta se lucrează de o grămadă de vreme, așa că nu mai trebuie să ne surprindă insistența cu care „Elita”, cum îi place să i se spună, promovează agenda NWO. Pe toate canalele se transmite același și același mesaj: trebuie un lider pregătit să pună interesele globale mai presus de cele naționale. Cum Statele Unite ale Americii nu sunt capabile să ofere un astfel de individ, golul nu poate fi umplut decât de un singur politician din prezent – proaspăta și tânăra voce a Franței, Emmanuel Macron!

La 42 de ani, președinteld francez s-a confruntat cu prea multe provocări în viață. Și nu ne referim la faptul că s-a însurat cu „mă-sa mare”, cum susțin loialiștii lui Marine Le Pen. Grevele și protestele din Hexagon, războiul din Siria și divergențele cu Donald Trump, pandemia de Covid-19, pe toate le-a depășit cu eleganță, iar asta îl poziționează favorit să preia mantia liderului Noii Ordini Mondiale.

Omul care va aduce „pacea și siguranța” pe Pământ mai trebuie să vină cu o soluție în Orientul Mijlociu înainte să se înscăuneze „rege”. CNN spune că Macron are soluția pentru încetarea războiului în zonă – un armistițiu peste tot, din Afganistan în Siria, Irak și Yemen. Cu sprijinul păpușarilor din spate, Emmanuel Macron poate convinge Consiliul de Securitate al ONU (Franța, China, Rusia, Marea Britanie și SUA) că varianta sa e cea mai bună, iar imaginea pe care ar căpăta-o nu va putea fi egalată de nicio altă figură publică.

Din câte se pare, liderul de la Elysee s-a lăudat că poate obține în câteva acordul lui Vladimir Putin de oprire a luptelor. Greu de înțeles cum va fi convinsă Rusia să înceteze ostilitățile în Siria (acolo unde îl sprijină pe Bashar-al Assad), dar necunoscute sunt și căile NWO.

Iniţiativa armistiţiului este doar un început, se pare că la viitorul Summit G20 conducătorul Franței va aduce în discuție și alte subiecte fierbinți.

Macron a adoptat deja o poziție dură față de unele puteri ale lumii. De exemplu, recent, i-a cerut ministrului francez de Externe, Jean-Yves Le Drian, să-l cheme la raport la Quai d’Orsay pe ambasadorul chinez în Franța, care și-a permis să critice răspunsul Occidentului la pandemia de Covid-19. A doua zi, Macron afirma că Xi Jinping este deja câștigat de partea sa în încercarea de a obține un armistițiu în Consilul de Securitate ONU – fără niciun conflict armat pe tot Pământul!

Să fie Emmanuel Macron liderul omenirii născut în această perioadă de criză? Noua Ordine Mondială pare că a aruncat zarurile, iar pe ambele cuburi apare fața zâmbitoare a președintelui francez.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor