AcasăNewsAu ajuns la exasperare! Lasati de ore intregi fara curent, iarna, in...

Au ajuns la exasperare! Lasati de ore intregi fara curent, iarna, in plin centrul Capitalei!

Rabdarea le e greu pusa la incercare, trezindu-se fortati sa stea pe intuneric si fara sa poata folosi frigiderul, centrala termica sau alte obiecte de uz casnic. De miercuri, de la ora 22, oamenii care locuiesc pe o strada din plin centrul Bucurestilor asteapta ca situatia sa se remedieze.

Vorbim despre probleme aparute pe Strada Toamnei, in sectorul 2 al Capitalei, strada situata la intersectia cu arhistrabatutul Bulevard Dacia. Un cititor ne-a semnalat aceasta situatie joi dupa-amiaza, adica la ore bune de la aparitia problemei si de la primele sesizari facute la ENEL.

A incercat in repetate randuri sa se obtina remedierea acestei situatii, insa in zadar. Raspunsul la telefoanele date catre cei responsabili cu rezolvarea acestei chestiuni a fost unul de natura ii incerce si mai mult rabdarea, fiind indemnat sa faca reclamatii la sediul central al companiei.

Iarna fiind, problema generata de lipsa de curent e cu atat mai suparatoare. E frig si, cum zilele sunt mai scurte, becurile si neoanele stau aprinse mai des ca in restul anului. Insa problema nu e deloc noua, ne dezvaluie aceeasi sursa. Si vara aceasta, cand caldura era in toi, locatarii de pe Strada Toamnei au avut de suferit de pe urma aceleiasi probleme, trezindu-se, constant – mai bine spus pe putin o data pe saptamana – ca raman in bezna si fara posibilitatea sa foloseasca frigiderele sau orice aparatura electronica.

sursa foto: antena3.ro

author avatar
eNational
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger