AcasăNewsAu ajuns la exasperare! Lasati de ore intregi fara curent, iarna, in...

Au ajuns la exasperare! Lasati de ore intregi fara curent, iarna, in plin centrul Capitalei!

Rabdarea le e greu pusa la incercare, trezindu-se fortati sa stea pe intuneric si fara sa poata folosi frigiderul, centrala termica sau alte obiecte de uz casnic. De miercuri, de la ora 22, oamenii care locuiesc pe o strada din plin centrul Bucurestilor asteapta ca situatia sa se remedieze.

Vorbim despre probleme aparute pe Strada Toamnei, in sectorul 2 al Capitalei, strada situata la intersectia cu arhistrabatutul Bulevard Dacia. Un cititor ne-a semnalat aceasta situatie joi dupa-amiaza, adica la ore bune de la aparitia problemei si de la primele sesizari facute la ENEL.

A incercat in repetate randuri sa se obtina remedierea acestei situatii, insa in zadar. Raspunsul la telefoanele date catre cei responsabili cu rezolvarea acestei chestiuni a fost unul de natura ii incerce si mai mult rabdarea, fiind indemnat sa faca reclamatii la sediul central al companiei.

Iarna fiind, problema generata de lipsa de curent e cu atat mai suparatoare. E frig si, cum zilele sunt mai scurte, becurile si neoanele stau aprinse mai des ca in restul anului. Insa problema nu e deloc noua, ne dezvaluie aceeasi sursa. Si vara aceasta, cand caldura era in toi, locatarii de pe Strada Toamnei au avut de suferit de pe urma aceleiasi probleme, trezindu-se, constant – mai bine spus pe putin o data pe saptamana – ca raman in bezna si fara posibilitatea sa foloseasca frigiderele sau orice aparatura electronica.

sursa foto: antena3.ro

author avatar
eNational
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger