AcasăNewsAthanasiu se vrea la Cotroceni

Athanasiu se vrea la Cotroceni

Constient de faptul ca in politica este mai sanatos sa te promovezi singur, Alexandru Athanasiu s-a autopropus candidat la prezidentiale.

Alexandru Athanasiu ar vrea sa se inscrie in cursa pentru prezidentiale

De cand bate studiourile TV, Alexandru Athanasiu si-a descoperit veleitatile de sef de stat. Ii place sa vorbeasca mult, dar mai ales sa se asculte singur. Cum o astfel de revelatie trebuia totusi impartasita, fostul ministru le-a batut niscaiva apropouri colegilor din PSD. Din start acestia au spus „pas”,  argumentand ca Athanasiu  este moartea sondajelor si a procentelor.

Ion Iliescu i-a promis mai tanarului sau coleg ca-l va sprijini

Deloc descurajat de refuzul partidului din care face parte,  Alexandru Athanasiu a cautat sprijin in alte zari politice. Evident, prima persoana  abordata a fost presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu. In stilu-i caracteristic, Iliescu l-a mangaiat frumos pe cap,  l-a incurajat, asigurandu-l de toata sustinerea si l-a pasat rapid pe mana lui Octav Cozmanca.

Octav Cozmanca trebuie sa pregateasca in detaliu candidatura lui Athanasiu

La pachet cu prezidentiabilul , Cozmanca a fost  mandatat sa scoata pe piata urgent partidul de stanga pe care-l tot moseste de ceva vreme incoace. Odata rezolvata problema cu formatiunea politica, tot in sarcina lui Cozmanca va cadea si promovarea ca la carte a lui Alexandru Athanasiu in asa fel incat acesta sa fie pregatit de marea batalie din 2014.

author avatar
Adelina Ionicel
882 afisari

3 COMENTARII

  1. Unul dintre putini politicieni care nu a uitat ..ca trebuie sa faca ceva pentru aceasta tara chiar si prin depunerea candidaturii la functia suprema in stat..si chiar merita acest post…urmariti-i evolutia si veti vedea ca..merita ..cultura,eleganta si rafinament de politicianism,structura educativa de..invidiat,profesionist si fin constatator al realitatii romanesti post decembriste….sunt cativa politicieni de valoare,totul este sa ii votam si sa le sprijinim candidatura…

  2. Asteptam de mult aceasta veste, e singurul om politic serios, toba de carte, echilibrat,patriot, incoruptibil si nesantajabil si as putea continua. Ar fi candidatul care m-ar convinge sa ies la vot si nu m-a cumparat nimeni cu .nimic, sunt un biet cetatean modest, dar care e sigur ca stie ce vrea…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger