AcasăNewsUn AVION Wizzair a ATERIZAT DE URGENTA la Roma! Pasagerii au iesit...

Un AVION Wizzair a ATERIZAT DE URGENTA la Roma! Pasagerii au iesit pe tobogane

wizz air

Update: „Aeronava a aterizat in siguranta la ora 8.15, iar pasagerii au fost debarcati folosindu-se toboganele de iesire. Echipajul si pasagerii nu au raportat raniti, pasagerii fiind asistati de companie”, a declarat Daniel de Carvalho, directorul de comunicare al companiei. Reprezentantii Wizzair au precizat ca au fost pasageri care au primit ingrijiri pentru ca s-au speriat, fara a fi insa raniti, si ca s-a creat o confuzie.

„Wizz Air va colabora cu autoritatile pentru investigatie si isi cere scuze tuturor pasagerilor afectati de inconvenientele create de aterizarea de urgenta”, a mai precizat directorul de comunicare al companiei.

Un avion Wizzair care efectua o cursa Bucuresti – Roma, la bordul caruia se aflau 165 de pasageri, a fost nevoit sa aterizeze de urgenta pe Aeroportul Fiumicino, din Roma, sambata dimineata. Trei persoane au fost ranite.

wizz airAeronava decolase din Bucuresti si trebuia sa aterizeze pe un aeroport mai mic de la Roma – Ciampino. Din cauza unor probleme la trenul de aterizare, una dintre roti ramanand blocata, pilotul a recurs la o aterizare fortata pe Aeroportul Fiumicino, unde pista este mai lunga.

Pilotul a fost nevoit sa aterizeze cu ajutorul unei singure roti si unui singur motor. Dupa ce s-a oprit, avionul s-a aplecat pe o parte. Pompierii, politistii si carabinierii au sosit imediat la fata locului. Cei 165 de pasageri au fost evacuati pe tobogane. Trei persoane au fost ranite.

 

 

[youtube]A79AYnqt_ts[/youtube]

author avatar
Alina Costache
1.473 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger