AcasăNewsAterizare de urgenta pentru un avion plecat de la Bucuresti. Un barbat...

Aterizare de urgenta pentru un avion plecat de la Bucuresti. Un barbat aflat la bord a incercat sa intre in cabina pilotilor

Zbor cu peripetii pentru mai multi calatori. Din fericire, in ciuda spaimei pe care unii dintre ei au trait-o, si a unei escale neprevazute, niciun pasager nu a fost ranit.

Comandantul de zbor al unei aeronave care ar fi trebuit sa ajunga, marti, de la Bucuresti in Norvegia s-a vazut nevoit sa ceara permisiunea pentru a aduce de urgenta la sol avionul in care se aflau mai multi pasageri romani dupa ce a constatat la bord un incident cu potential periculos. S-a intamplat in momentul in care avionul traversa spatiul aerian al Suediei.

Totul dupa ce, potrivit Romania TV, un barbat aflat in respectivul avion – care ar fi de origine romana- ar fi incercat sa patrunda in cabina pilotilor, lucru interzis pasagerilor, avand in vedere riscurile unui asemenea gest la adresa sigurantei zborului.

Incidentul a dus la aterizarea de urgenta a aeronavei la Malmo, in Suedia, in conditiile in care destinatia zborului ar fi fost un oras norvegian. Omul a ajuns pe mana politistilor locali. Ce anume l-a impins pe barbat sa incerce sa intre in cabina pilotilor nu se stie momentan.

author avatar
eNational
336 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger