AcasăNewsAterizare de urgenta la Timisoara. Unui pasager i s-a facut rau in...

Aterizare de urgenta la Timisoara. Unui pasager i s-a facut rau in avion!

UPDATE: Pasagerul care a avut probleme in timpul cursei catre Paris este un copil in varsta de sase ani, care a lesinat. Baietelul calatorea alaturi de mama lui.

Alertati de situatia unui pasager, caruia i s-a facut rau in timpul zborului, pilotii unei aeronave care se indrepta spre Paris au solicitat permisiunea sa aterizeze de urgenta la Timisoara.

Este vorba de o aeronava Blue Air, cu 165 de oameni la bord. Pentru moment nu se cunosc motivele pentru care pasagerul s-a simtit rau si nici foarte multe detalii despre varsta acestuia. Urmeaza ca o ambulanta sa preia persoana respectiva, imediat ce aeronava va ajunge la sol. Medicii ii vor acorda primul-ajutor pasagerului, si, daca situatia o va impune, il vor transporta la spital.

Avionul decolase in urma cu scurta vreme de la Bucuresti, de pe Otopeni, si, comform tion.ro, se indrepta spre capitala Frantei. Dupa ce pasagerul va fi preluat de catre echipa medicala, urmeaza ca aparatul de zbor sa primeasca permisiunea pentru a-si continua cursa catre Paris.

259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger