AcasăNewsAterizare de urgenta! Al treilea avion Carpatair cu probleme tehnice in doar...

Aterizare de urgenta! Al treilea avion Carpatair cu probleme tehnice in doar trei zile!

Problemele companiei aeriene Carpatair par inca nerezolvate. O a treia aeronava a fost nevoita sa se intoarca din drum si sa aterizeze de urgenta din cauza unor probleme tehnice.

O cursa Carpatair care a decolat de la Dusseldorf cu destinatia Timisoara a fost nevoita sa se intoarca in Germania, dupa ce pilotul a decis sa  intrerupa zborul din cauza unor probleme tehnice.

Avionul cu 31 de pasageri trebuia sa ajunga la Timisoara la 12.30. Dupa decolare, pilotul a luat legatura cu turnul de control si a cerut sa i se permita aterizarea de urgenta, potrivit opiniatimisoarei.ro.

“Echipajul a constatat aparitia unor probleme la sistemul de presurizare. Pentru confortul si siguranta pasagerilor, echipajul a luat decizia de a se intoarce la aeroportul de origine. Cei 31 de pasageri si echipajul au aterizat in conditii normale la Dusseldorf. O alta aeronava Carpatair a plecat deja spre Dusseldorf pentru a prelua pasagerii si a-i aduce la Timisoara“, se arata intr-un comunicat Carpatair.

Se pare ca acesta e cel de-al treilea incident din ultimele trei zile. Miercuri, 20 martie, doua aeronave ale companiei Carpatair au fost implicate in incidente asemanatoare. In primul caz, o cursa care urma sa plece de la Timisoara la Iasi a fost oprita la sol, iar cei 76 de pasageri transferati intr-un alt avion. Dupa-amiaza, o cursa de Bergamo s-a intors inapoi la Timisoara dupa o jumatate de ora de la decolare, dupa ce s-a fisurat parbrizul de la cabina pilotilor.

author avatar
Andra Nesu
282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger