AcasăNewsAtentionari nowcasting - ploi cu grindina si intensificari ale vantului

Atentionari nowcasting – ploi cu grindina si intensificari ale vantului

Daca in Capitala, la aceasta ora, cerul e preponderent senin, iar temperaturile sunt placute pentru o zi de vara, nu la fel sta vremea si in estul tarii, de exemplu.

Doua asezari din aceasta zona a tarii vor fi afectate de precipitatii, in urmatoarele zeci de minute, motiv pentur care se afla sub incidenta unor atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN de verme rea.

Astfel, pana la ora 15.30, zona Deltei Dunarii, inclusiv orasul Tulcea, precum si alte localitati din perimetrul amintit, printre ele Harsova si Topalu, vor fi cuprinse de ploi destul de insemnate cantidativ (de pana la 20-25 l/mp), care vor fi insotite si de fulgere si tunete, dar si de grindina si vant cu intensificari ce pot ajunge sa aiba aspect de vijelie.

Totodata, Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca, in intervalul orar 15.15-16, vremea se anunta a fi instabila si in zona de nord-vest a judetului Buzau. Si in aceasta regiune este posibil sa ploua, si chiar cu piatra, dar si sa se produca descarcari electrice si sa se semnaleze intensificari de scurta durata ale vantului.

156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger