AcasăNewsAtentionari nowcasting de ploi cu grindina si descarcari electrice. Ce zone sunt...

Atentionari nowcasting de ploi cu grindina si descarcari electrice. Ce zone sunt vizate de Cod galben!

In urmatoarele ore va ploua insemnat cantitativ in mai multe zone din tara, precipitatiile fiind insotite de descarcari electrice, dar si de caderi de grindina. Ca urmare, meteorologii au emis atentionari norcasting (cu fect imediat-n.r) pentru patru judete.

Este vorba de zona montana a judetelor Vrancea si Neamt, aflata sub incidenta unui Cod galben de vreme instabila, pana la ora 15. Meteorologii au anuntat ca ploile pot depasi, local, 25-30 l/mp, precipitatiile fiind insotite si de intensificari de scurta durata ale vantului. Din peisaj nu va lipsi nici grindina, informeaza ANM.

De asemenea, o alta atentionare nowcasting de ploi vizeaza localitatile Teremia Mare – Teremia Mica – Tomnaticu – Nerau – Comlosu Mare – Sannicolau mare – Cenad – Igris, din vestul judetului Timis, dar si Nadlac -Peregul Mare – Semlac, din zona vestica a judetului Arad. Reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie au anuntat ca, pana la ora 15.10, vor cadea ploi insemnate. de peste 20-25 l/mp si ca precipitatiile vor fi insotite de descarcari electrice frecvente, posibile caderi de grindina, insa pe arii restranse, si intensificari ale vantului.

Sursa foto: glasul-hd.ro

274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger