AcasăNewsAtentionari de vant puternic: Ce zone din tara sunt vizate de COD...

Atentionari de vant puternic: Ce zone din tara sunt vizate de COD GALBEN!

Chiar daca ziua de luni este una insorita, in mare parte din tara, iar temperaturile sunt mai degraba primavaratice, decat specifice mijlocului iernii, locuitorii anumitor judete vor resimti vantul ale carui intensificari se anunta a fi puternice.

Dupa cateva zile in care ceata nu a fost lipsita din peisaj, in special diminetile, un alt fenomen i-a luat locul, riscand sa le dea ceva batai de cap locuitorilor din judetele vizate de informarile emise de ANM in intervalul pranz-dupa-amiaza: vantul. Asadar, meteorologii au anuntat, prin intermediul unor atentionari nowcasting COD GALBEN, ca vantul va avea intensificari in cateva zone. Astfel, pana la ora 19, se vor semnala rafale de peste 55-65 km/h in Miercurea Ciuc, dar si in perimetrul montan correspunzator judetului Harghita.

Totodata, vizate de o alta atentionare nowcasting de vant sunt judetele Iasi si Botosani, pentru care specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au anuntat intensificari locale de peste 60-65 de kilometri/ora. Potrivit specialistilor, CODUL GALBEN expira la ora 18.30.

Sursa foto: index-stiri.ro

178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger