AcasăNewsAtentionari de ninsori pentru mai multe judete

Atentionari de ninsori pentru mai multe judete

Faptul ca vremea va intra din nou intr-un proces de racire, fata de intervalul precedent, si ca vor reaparea in peisaj lapovita si ninsoarea, dupa cum au anuntat meteorologii inca de sambata, se confirma deja.

Au fost unele zone din vestul si din sud unde precipitatiile si-au facut deja aparitia. Insa, din cate spun meteorologii, prin intermediul unor atentionari nowcasting (cu efact imediat-n.r) COD GALBEN emise in aceasta dimineata, nu doar ninsorile sunt singurele fenomene care se vor semnala, pana catre orele pranzului, cel putin.

Mai precis, este vorba despre ceata, fenomenul care reduce vizibilitatea sub 200 de metri,la nivel local, posibil si sub limita a 50 de metri, insa doar in cazuri izolate. Din cate mentioneaza meteorologii, negura se va semnala, pana la ora 11, cel putin, in zonele joase ale judetului Harghita, dar si in zonele joase din judetul Neamt, precum si pe intreaga suprafata a judetelor Iasi, Vaslui si Botosani. In aceste ultime patru cazuri, sunt anuntate, pana la ora 12, si conditii de polei, care pot aparea izolat.

Pe langa aceste doua atentionari nowcasting, alte doua anunta ninsori. Ambele sunt valabile pana la ora 15 si, conform ANM, vizeaza intreaga suprafata a judetelor Hunedoara si Caras-Severin, precum si a judetelor Gorj si Mehedinti, dar si in zona de munte a judetului Valcea. Sunt anuntate precipitatii specifice iernii ce pot ajunge sa se depuna intr-un strat de zapada de peste 15 centimetri.

237 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oferta noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: vasileiuliu@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger