AcasăNewsAtentionari de ceata si burnita. Zonele vizate

Atentionari de ceata si burnita. Zonele vizate

Informatii ce le pot fi de folos nu doar soferilor si celorlalti participanti la trafic vin din directia Administratiei Nationale de Meteorologie.

Este vorba despre doua atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN, valabile pana la ora 14, din care aflam ca negura si burnita isi vor face simtita prezenta in mai multe zone ale tarii.

O astfel de avertizare a fost emisa pentru zona joasa a judetelor Bacau si Vrancea, precum si pentru judetul Botosani, fiind anuntat ca pe langa ceata ce va duce la scaderea vizibilitatii sub 200 de metri, posibil si sub 50 de metri, dar izolat, se poate produce si burnita. Ceata se va semnala inclusiv pe DN-urile si drumurile europene din aceste judete.

Totodata, in judetul Ilfov, si zona joasa a judetelor Arges si Dambovita va fi ceata. Si, izolat, burnita.

75 afisari

1 COMENTARIU

  1. CEAȚA 5/13 IISUS 5, MARIA 5, TIȘBITUL 13; CEȚURI/Cețurile 12 HRISTOS 12; CEȚURILE 8 DUMNEZEU 8; C.EA.ȚA. C-Creier, EA-Elia, ȚA-Tisbita. Creierul lui Elia Tisbita; CE.ȚU.R.ILE. CE.R.-Creier, ȚU-Tișbitul, ILE-Ilie. Creierul lui Tișbitul Ilie. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definițiile, prin care ceața e creată pe planeta Pămînt și pe celelalte planete din Cosmosul infinit.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger