AcasăNewsAtentionari de ceata pentru mai multe zone din tara

Atentionari de ceata pentru mai multe zone din tara

Incepand de la primele ore ale zilei si pana la pranz, ceata nu va lipsi din peisaj. Motiv pentru care vizibilitatea va fi redusa.

Conform meteorologilor, care au emis nu mai putin de cinci atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN, fenomenul se va semnala, cel putin pana la ora 10, in judetele Braila, Ialomita si Calarasi.

Totodata, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie precizeaza ca va fi negura – cel putin pana la ora 11 – in judetele din estul tarii- Constanta si Tulcea, dar si in zona de campie a judetelor Arad, Bihor si Timis, precum si in regiunea joasa a judetului Caras-Severin.

Nu vor scapa de ceata, pana la ora 12, cel putin, nici locuitorii aflati in zonele joase din judetele Salaj, Bistrita Nasaud si Satu Mare.

Ceata va afecta sin drumurile nationale, europene si judetene, precum si autostrazile care strabat aceste judete. Drept urmare, soferilor si pietonilor li se recomanda prudenta la drum, avand in vedere ca, in intervalul in care se va semnala negura, vizibilitatea va fi redusa sub 200 de metri, izolat si sub limita a 50 de metri.

198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger