AcasăNewsAtentionari ANM: Ce regiuni nu scapa joi de ploi si grindina!

Atentionari ANM: Ce regiuni nu scapa joi de ploi si grindina!

Meteorologii avertizeaza ca vremea va deveni instabila in urmatoarele ore, in anumite regiuni din tara. In acest sens au emis atentionari de ploi si grindina.

Desi in majoritatea regiunilor temperaturile sunt, joi la pranz, cat se poate de placute, specifice sfarsitului lunii mai, situatia se schimba in anumite zone din tara, odata ce norii vor pune stapanire pe cer.

Conform Administratiei Nationale de Meteorologie, judetul Suceana, mai exact zona de munte – corespunzatoare localitatilor  Vatra Dornei, Poiana Stampei, Neagra Sarului , nu scapa de precipitatii insotite de descarcari electrice. Ploile vor fi insemnate cantitativ, anunta meteorologii. Pe langa precipitatiile ce pot depasi  25 l/mp sunt prognozate grindina, descarcari electrice si vant cu intensificari de scurta durata. Situatia se mentine pana la ora 16.

O alta atentionare COD GALBEN de ploi insotite de fulgere, tunete, dar si caderi de grindina este valabila, joi, pana la orele 15.30, pentru nordul judetelor Arges si Dambovita.

Sursa foto: renasterea.ro

334 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger