AcasăNewsAtentionare nowcasting de vijelii si ploi in aversa

Atentionare nowcasting de vijelii si ploi in aversa

Ploile, cu intensificari ale vantului, dar si tunete si fulgere revin in peisaj, spre dezamagirea celor care sperau ca si ziua de joi sa fie la fel de frumoasa ca precedenta. Doua judete din vesutl tarii sunt vizate de avertizari de furtuna.

UPDATE: O atentionare nowcasting COD GALBEN a fost emisa, in jurul orei 16, si pentru parti din judetul Hunedoara, mai precis pentru regiunile vestice si nordice. Meteorologii se asteapta sa ploua (averse pot depasi izolat 25 l/mp), sa se produca vijelii, dar sa si apara grindina. Vremea se mentine urata pana in jurul orei 17.40.

––––––-

Timisenii, cel putin – in special cei aflati in localitatile Bara, Ohaba Lunga, Topla, Remetea-Lunca, dar si in Faget si Tomesti- vor avea nevoie de umbrela, in cursul dupa-amiezii de joi.

Pentru ca, vreme de o ora, incepand cu 15.25, cerul se va innora, iar norii vor aduce ploi in aversa, cantitatile de apa prognozate fiind de circa 20 l/mp, dupa cum anunta specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) prin intermediul unei atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN.

Atentionarea de furtuna de joi vine in conditiile in care, de dimineata incepand si pana seara tarziu, este valabila o informare meteo de vreme instabila, emisa pentru majoritatea regiunilor tarii.

author avatar
Cristina Stefan
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger