AcasăNewsAtentionare nowcasting de vant puternic, pentru urmatoarele ore

Atentionare nowcasting de vant puternic, pentru urmatoarele ore

Daca ploile au mai disparut din peisaj in ultimele zeci de ore, se poate spune ca precipitatiile au lasat loc unui alt fenomen meteo.

Mai precis, la fel cum s-a intamplat si in decursul zilei precedente, si joi, in anumite zone din tara, vantul puternic va fi nelipsit din tabloul acestei zile de mijloc de octombrie.Fenomenul se va semnala, cel putin in doua judete ale tarii, pana dupa-amiaza. Si daca in judetul Caras-Severin rafalele si-au facut aparitia inca de la primele ore ale zilei, din cate anunta meteorologii, intenfisicarile vor cuprinde si judetul Timis.

Drept urmare, specialistii au emis o atentionare nowcasting (valabila pentru maximum sase ore-n.r) COD GALBEN de vant pentru Caras-Severin, indeosebi zona vestica si ce amontana, precum si pentru sudul si vestul Timisului. Sunt anuntate intensificari ce pot depasi, la rafala, 55 si chiar 65 de kilometri/ora, fiind posibil sa atinga chiar si 75 de kilometri/ora, insa doar izolat.

Din cate precizeaza reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie, situatia se va mentine cel putin pana la ora 17.25.

foto: reportnerntv.ro

author avatar
Cristina Stefan
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger