AcasăNewsAtentionare nowcasting COD GALBEN: Zonele vizate!

Atentionare nowcasting COD GALBEN: Zonele vizate!

Asa dupa cum au anuntat meteorologii inca de zilele trecute, vremea nu va mai fi la fel de frumoasa ca saptamana precedenta. Reprezentantii ANM au anuntat, marti, ca anumite zone din tara sunt vizate de o atentionare nowcasting de vant.

Codul Galben de vant emis de Administratia Nationala de Meteorologie, valabil pana la ora 15, vizeaza sudul judetului Timis, dar si sudul, centrul si zona de munte a judetului Caras-Severin. Meteorologii au anuntat ca rafalele vor putea depasi chiar si 70-80 km/h.

Pentru urmatoarele zile, meteorologii au anuntat posibile caderi de precipitatii, in mai multe regiuni si temperaturi normale pentru aceasta perioada.

Recent, meteorologii au dat publicitatii prognoza pentru urmatoarele trei luni, informand ca in decembrie vom avea parte de temperaturi scazute in nordul, nord-estul si centrul tarii, si de vreme geroasa in Transilvania. In ianuarie, termometrele vor arata valori normale pentru aceasta perioada a anului, in timp ce in februarie temperaturile vor fi cele obisnuite pentru ultima luna a iernii.

341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger