AcasăNewsAtentionare de VREME CANICULARA, valabila pana pe 24 iulie

Atentionare de VREME CANICULARA, valabila pana pe 24 iulie

(foto: alba24.ro)

Meteorologii au emis o atentionare de vreme caniculara, valabila in perioada 23 – 24 iulie. Totodata, duminica, va fi mentinut codul GALBEN  de CANICULA, valabil in sudul tarii.

(foto: alba24.ro)

ANM a emis o atentionare de vreme CANICULARA, valabila in perioada 23 – 24 iulie, temperaturile urmand sa atinga valori de pana in 37 de grade.

Astfel, in intervalul mentionat vremea se va mentine calduroasa, local caniculara in sudul tarii, unde indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge pragul critic de 80 al disconfortului termic, iar temperatura aerului va avea frecvent valori de 35…37 de grade.

Instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuata in vest, sud-vest si la munte.

Potrivit meteorologilor, in a doua parte a saptamânii se va mentine vremea calduroasa, caniculara local mai ales in regiunile sudice.

Totodata, duminica, in regiunile sudice si sud-estice, va fi valabil codul GALBEN de CANICULA,  motiv pentru care disconfortul termic va fi accentuat. Se vor inregistra frecvent valori de 35…38 de grade.

Instabilitatea atmosferica va fi accentuata in vestul, centrul si nordul tarii.

author avatar
Ionut Zgimbau
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger