AcasăNewsAtentionare de vant puternic pentru Bucuresti si mai multe judete. Rafale de...

Atentionare de vant puternic pentru Bucuresti si mai multe judete. Rafale de 60-70 km/h!

Daca aveti de facut un drum prin Capitala, la aceasta ora, constatati ca vantul sufla cu destula putere, rafalele fiind destul de suparatoare. Situatia se repeta, insa, si in alte zone din tara.

La nivelul Bucurestiului, fenomenul care si-a facut simtita prezenta cu putin inainte de orele pranzului se va semnala, potrivit meteorologilor, pana spre dupa-amiaza, mai precis pana la ora 17.

In acest sens, Capitala, se afla usb incidenta unei atentionari nowcasting (cu efect imediat-n,r) COD GALBEN de vant, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anuntand ca se vor semnala intensificari ce pot depasi viteza de 55 si chiar 65 de kilometri/ora. Vantul va fi la fel de puternic si in judetele invecinate- Ilfov si Teleorman, precum si judetele Arges si Dambovita, pentru care este valabila o astfel de avertizare de scurta durata.

Acelasi feniomen meteo le va da si mai multe batai de cap locuitorilor din judetul Olt, unde vantul isi va face simtita prezenta de la ora 13 incepand si pana spre seara, mai exact pana la ora 19. In tot acest interval orar este valabila o atentionare nowcasting COD GALBEN, prin intermediul careia specialistii ANM precizeaza ca intensificarile pot ajunga, la rafala, la viteze de 60-70 kilometri/ora.

sursa foto: renasterea.ro

author avatar
Cristina Stefan
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger