AcasăNewsAtentionare de la ANM: Vantul va sufla cu putere in mai multe...

Atentionare de la ANM: Vantul va sufla cu putere in mai multe zone!

Dupa cum se observa si in Capitala, vremea e vizibil mai rece fata de ziua precedenta. Si pe langa scaderea semnificativa a temperaturii, buurestenii care au iesit din casa pentru a merge la serviciu au remarcat si faptul ca vantul si-a facut simtita prezenta inca de dimineata, dar si ca e un cer mai noros ca in ultima zi a saptamanii.

Saptamana a inceput, asadar, cu o vreme capricioasa. Si cum intensificarile sporesc senzatia de rece, e bine sa tineti cont de prognoza, pentru ca racirea temporara a vremii sa nu va ia prin surprindere.

Vantul nu isi face, insa simtita prezenta doar in Capitala. Meteorologii au anuntat, prin intermediul unei atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN, faptul ca, de dimineata incepand si pana catre amiaza,  in mare parte din judetele Olt si Dolj, precum si in zona de sud a judetului Valcea, intensficarile pot depasi 55-65 de kilometri/ora.

Astfel ca locuitorii acestor judete, inclusiv al municipiilor Slatina, Caracal, Craiova si Dragasani, sunt informati de catre specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ca acest fenomen se va semnala pana la ora 15.

sursa foot: reporterntv.ro

author avatar
Cristina Stefan
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger