AcasăNewsAtentionare de calatorie din partea Ministerului Afacerilor Externe: Evitati Germania!

Atentionare de calatorie din partea Ministerului Afacerilor Externe: Evitati Germania!

Reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe le recomanda romanilor sa evite calatoriile in Germania pe 1 si 2 decembrie.

Exista pericolul ca traficul aerian sa fie dat complet peste cap din cauza unei greve anuntate de pilotii de la Lufthansa. Astfel, cine isi asuma o calatorie in Germania in zilele amintite risca sa petreaca foarte mult timp in aeroport.

Greva Lufthansa va afecta atat zborurile interne, cat si pe cele internationale, iar toti pasagerii care si-au luat deja bilete sunt rugati sa contacteze compania aeriana inaintea efectuarii calatoriei pentru a se informa cu privire la eventualele modificari.

De asemenea, cetatentii romani pasageri ai companiei amintite sunt sfatuiti sa urmareasca evolutia situatiei pe pagina oficiala de internet a Lufthansa.

Reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani sa consulte site-urile de specialitate si sa urmareasca site-ul MAE, la rubrica „Sfaturi, alerte de calatorie” pentru informatii actualizate, inainte de a se deplasa in strainatate.

author avatar
Cristi Ionita
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger