AcasăNewsAtentionare de calatorie din directia MAE. Miscari de protest de amploare pe...

Atentionare de calatorie din directia MAE. Miscari de protest de amploare pe teritoriul francez

Vestea bună primită de apropiații unui ROMÂN care fusese RĂPIT în noiembrie anul trecut

Greva pare sa fie cuvantul de ordine in mare parte din Franta, drept urmare reprezentantii Ministerului de Externe le pun in vedere romanilor care fie planuiesc sa ajunga pe teriroriul acestui stat fie se afla deja acolo ca s-ar putea sa intampine dificultati, in sensul in care pot aparea intarzieri la nivelul transportului in comun de suprafata, subteran sau aerian.

Asadar, ca urmare a faptului ca Franta este afectata de ample miscari sociale, anuntate de reprezentantii principalului sindicat francez, care se declara nemultumiti de noul proiect ale Legii Muncii, s-ar putea sa ajungeti sa descoperiti ca planurile de calatorie- fie ca simpli turisti fie ajunsi in aceasta tara cu alte proiecte- va cam sunt date peste cap.

Din cate anunta MAE in atenionarea de calatorie, „este afectata aprovizionarea cu combustibil, multe dintre rafinarii fiind deja in greva. De asemenea, angajatii centralelor nucleare s-au alaturat miscarii greviste”, dar sunt perturbate si transporturile in comun, respectiv metroul si trenul. Nu in ultimul rand, e bine sa se aiba in vedere ca pot aparea intarzieri si chiar anulari de zboruri.

198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger