AcasăNewsAtentionare COD GALBEN de ploi abundente in Bucuresti!

Atentionare COD GALBEN de ploi abundente in Bucuresti!

In Capitala ploua puternic de cateva zeci de minute, iar precipitatiile insemnate vor continua sa cada si in urmatoarele ore.

Cel putin pana la ora 15, cand expira atentionarea nowcasting (emisa pentru maximum sase ore-n.r), Bucurestiul va fi acoperit de nori care vor cerne ploi abundente. Reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie informeaza ca, atat in Capitala, cat si in imprejurimile orasului, se va semnala o „intensitate mai mare a averselor de ploaie”, si se vor „cumula cantităţi de peste 20 l/mp”.

Ca urmare, inainte sa plecati de acasa, e bine sa nu uitati umbrelele si pelerinele de ploaie, dar si sa va inarmati cu rabdare, pentru ca, din cauza vremii nefavorabile, circulatia in mai multe zone din Bucuresti e ingreunata.

O alta atentionare nowcasting, valabila pana la ora 17.15, vizeaza judetele Mehedinti, Dolj si Olt, insa de aceasta data fenomenul meteo care le-ar putea da batai de cap locuitorilor este vantul puternic. Intensificarile vor ajunge pana la 60-70 km/h, precizeaza meteorologii.

Sursa foto: lideruldeopinie.ro

author avatar
Cristina Stefan
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger