AcasăNewsAtentie, soferi: Strat de gheata pe Autostrada 2 Bucuresti-Constanta, dupa o ploaie...

Atentie, soferi: Strat de gheata pe Autostrada 2 Bucuresti-Constanta, dupa o ploaie cu grindina!

Conducatorii auto care au drum pe Autostrada Soarelui, catre Constanta, sunt avertizati asupra carosabilului alunecos de o anumita portiune a A2. Totul dupa ce o ploaie puternica, insotita de grindina, a facut ca asfaltul sa fie acoperit de bucati de gheata.

Ca urmare, daca plecati la drum sau va aflati in zona kilometrului 41, al Autostrazii Soarelui, e bine sa tineti cont de faptul ca se circula cu dificultate, date fiind conditiile meteo nefavorabile. Conform Centrului Infotrafic, „este posibil sa se aplice masura devierii traficului de pe autostrada, pe drumurile nationale adiacente acesteia”. Si asta pentru ca suprafata carosabila este acoperita de un strat gros de cativa centimetri, de gheata si apa, ca urmare precipitatiilor abundente ce au cazut in jurul orelor 14.30.

Pentru a evita producerea accidentelor, soferii sunt sfatuiti sa circule cu viteza redusa si maxima atentie. Mai mult, conducatorii auto care incheie coloanele de autovehicule li se recomanda sa foloseasca luminile de avarie, pentru a-i avertiza pe cei ce se apropie cu viteza, din spate, sa incetineasca.

Sursa foto: citynews.ro

594 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger