AcasăNewsAtentie, soferi: se circula ingreunat pe o anumita portiune a DN 57!

Atentie, soferi: se circula ingreunat pe o anumita portiune a DN 57!

Conducatorilor auto care au in plan sa circule, duminica dupa-amiaza, pe DN 57, in zona unei localitati mehedintene, li se atrage atentia asupra faptului ca au aparut probleme pe o anumita zona, dupa ce carosabilul a fost acoperit cu bucati de roca.

Mai exact, in urma unei caderi de pietre, in zona kilometrului 52 al drumului national 57, ce leaga localitatile Orsova, din Mehedinti, de Moldova Noua din judetul Caras Severin, suprafata carosabila a fost acoperita pe o distanta de circa zece metri, anunta reprezentantii Centrului Infotrafic al Politiei Romane. Problemele au aparut cu scurta vreme inainte de ora 16, in zona localitatii Svinita, pe sensul catre Moldova Noua. Dupa cum arata primele date primite de la fata locului, incidentul nu a provocat victime.

Cum pietrele au blocat banda respectiva, soferii autovehiculelor aflate in zona s-au vazit nevoiti sa circule pe un singur fir, alternativ. Pana la remedierea situatiei, conducatorilor auto li se recomanda sa manifeste prudenta, sa reduca viteza si sa respecte indicatiile agentilor de la Rutiera, pentru a evita producerea unor evenimente de circulatie nedorite.

130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger