AcasăNewsAtentie, soferi: se circula ingreunat pe DN1, in zona statiunii Predeal!

Atentie, soferi: se circula ingreunat pe DN1, in zona statiunii Predeal!

In cazul in care fie vreti sa petreceti ultima zi a saptamanii intr-o statiune din judetul Brasov, pentru ca v-ati planuit sa fugiti de caldura din Capitala, si trebuie sa ajungeti pe DN 1, e bine sa tineti cont de faptul ca politistii de la Rutiera au anuntat ca, duminica la pranz, ca se circula cu destula greutate in zona statiunii Predeal.

Mai exact, la intrarea in localitatea Predeal, pe sensul dinspre Azuga, in zona pasajului aflat in lucru (mai precis la kilometrul 140+640 de metri). Totul pentru ca, potrivit Centrului Infotrafic, la ora 12, de cand dateaza cele mai recente informatii despre aceasta situatie, s-au format coloane de masini, pe ambele sensuri de mers.

Agentii de la Rutiera au, insa, o solutie pentru soferii care au drum in zona si vor sa ajunga la Brasov, evitand aglomeratia, in asa fel incat sa nu petreaca pe drum mai mult decat planuiau. Si anume, sa foloseasca rute alternative. Una dintre ele este DN1A Ploiesti – Cheia – Sacele.

Totodata, amintesc oamenii legii, in zona Bran-Moieciu se poate ajunge pe traseul DN7 Bucuresti – Baldana, DN71 Baldana – Targoviste, DN72A Targoviste – Valea Mare-Pravat, DN73 Valea Mare-Pravat – Brasov. Nu in ultimul rand, poate fi considerata o alternativa ruta A1 Bucuresti – Pitesti, DN73 Pitesti – Brasov, reprezentantii Centrului Infotrafic le amintesc conducatorilor auto faptul ca segmentul Campulung – Pitesti (DN73) este in lucru.

In rest, aceeasi sursa precizeaza ca, pe DN1, pe Valea Prahovei, circulatia rutiera in dreptul celorlalte statiuni montane se desfasoara in conditii normale.

137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger