AcasăNewsAtentie, soferi! Restrictii de trafic in Bucuresti, miercuri

Atentie, soferi! Restrictii de trafic in Bucuresti, miercuri

Aveti drum, miercuri, prin centrul Capitalei? E bine sa stiti ca, vreme de cateva ore, traficul va fi restrictionat pe anumite artere, pe durata desfasurarii unor marsuri ale studentilor.

Ca urmare a manifestarilor anuntate pentru ziua de miercuri, si pentru care organizatiile respective au primit aprobarea primariei, traficul rutier in anumite zone din Capitala va fi restrictionat, in jurul dupa-amiezii.

Una dintre manifestarile de protest va avea loc, in intervalul 15.30 – 16.30, in Piata Victoriei, zona hasurata aflata in prelungirea parcului Kiseleff  dintre bd. Aviatorilor si sos. Kiseleff, in timp ce a doua – marsul studentilor- este programat sa se desfasoare intre orele 16.30 – 17.00 – mars pe traseul Piata Victoriei – Calea Victoriei –bd. Dacia – str. Th. Aman – str. G-ral Berthelot – sediul Ministerului Educatiei Nationale

Ca urmare a marsului si a manifestatiei organizatiilor studentesti, Brigada Rutiera a anuntat ca traficul rutier va fi restrictionat pe banda I de circulatie pe traseul amintit. De asemenea, cum intre orele 17.00 – 18.30  – va avea loc un miting la sediul Ministerului Educatiei Nationale pe str. G-ral Berthelot, circulatia rutiera va fi restrivcitonata pe str. G-ral Berthelot, intre str. Th. Aman si str. Luigi Cazzavilan, intre orele 16.45- 18.30.

Asadar, pentru a evita aparitia unor probleme in trafic, dar si pentru a nu avea surprize neplacute, care sa duca la intarzieri, vi se recomanda sa fiti prudenti in trafic si sa respectati indicatiile agentilor de la Politia Rutiera.

91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger