AcasăNewsAtenție, șoferi! Restricții de circulație pe un bulevard important din Capitală, pentru...

Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe un bulevard important din Capitală, pentru lucrări la rețeaua de termoficare – HARTA

sursa foto: Brigada Rutieră

Începutul lunii septembrie aduce restricții de circulație, într-o anumită zonă a Capitalei. Motivul îl reprezintă unele lucrări de înlocuire a rețelei de termoficare.

Șoferii care au drum pe Bulevardul Iuliu Maniu, unul dintre cel mai intens circulate din București, sunt anunțați că, timp de câteva zile, se vor aplica restricții de trafic pentru vehicule.

Restricțiile, valabile până pe 6 septembrie

Cu ocazia demarării lucrărilor de înlocuire a rețelei de termoficare, începând cu data de 01 septembrie a.c., ora 21.00 și până la data de 06 septembrie a.c., se va restricționa circulația vehiculelor pe Bd. Iuliu Maniu, între str. Floare Roșie și str. Apusului (sensul de ieșire din București).

Traficul rutier se va desfășura în ambele direcții de mers, pe sensul opus, pe două benzi de circulație”, a anunțat vineri, 1 septembrie, Brigada Rutieră București.

sursa foto: Brigada Rutieră

Date fiind aceste aspecte, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de vehicule să circule cu prudenţă și să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță. Totodată, șoferiilor li se cere să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

author avatar
Andrei Coman