AcasăNewsAtentie, soferi! Restrictii de circulatie in Bucuresti, duminica, timp de mai multe...

Atentie, soferi! Restrictii de circulatie in Bucuresti, duminica, timp de mai multe ore

O manifestatie care va fi organizata, la finele saptamanii in curs, in Piata Victoriei, zona in care se afla cladirea Guvernului, impune o serie de restrictii in trafic.

Masurile vor fi luate incepand cu primele ore ale zilei de duminica, desi manifestatia in cauza, mai exact un miting al militarilor in rezerva, urmeaza sa aiba loc in intervalul 11-18 al zilei de duminica.

Asadar, din cate precizeaza reprezentantii brigazii Rutiere a Capitalei, incepand cu ora 7.30 a zilei de 24 ianuarie se va restrictiona circulatia autovehiculelor pe Soseaua Kiseleff, intre Strada ion Mincu si Piata Victoriei, urmand ca traficul rutier in Piata Victoriei sa fie asigurat pe doua benzi de circulatie pe sens, între Bd. Aviatorilor si Cal. Victoriei, respectiv Bd. Lascar Catargiu.

Totodata, aceeasi sursa mentioneaza faptul ca, pana la incheierea evenimentului in cauza, circulatia masinilor va fi restrictionata pe sensul de circulatie din Piata Victoriei, mai precis pe relatia Str. Buzesti-Sos.Nicolae Titulescu, catre Cal.Victoriei, respectiv catre Bd. Lascar Catargiu, in timp ce pe Strada Paris si pe breteaua Iancu de Hunedoara, traficul va fi directionat, doar spre Bulevardul Aviatorilor.

Soferii au la dispozitie doua rute alternative, pentru a se putea deplasa in zona in care treficul rutier e restrictionat, si anume: Bd. Aviatorilor – Bd. Beijing – Str. Nicolae Caramfil – Bd. Aerogarii-DN1, dar si Bd. Ion Mihalache – Bd. Maresal Averescu – Bd. Marasti –  Piata Montreal – DN1.

Cat priveste manifestarea care urmeaza sa se desfasoare in intervalul mentionat, va spunem ca este vorba despre un miting al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD), condus de colonelul in rezerva Mircea Dogaru. „Avem aprobarea pentru desfasurarea unei adunari populare, cu invitati din intreaga societate civila organizata, pentru duminica, 24 ianuarie, intre orele 11.00-18.00, cu inchiderea Soselei Kiseleff si rezervarea spatiilor de parcare in cele doua alveole din zona Monumentului Infanteriei”, din cate preciza Dogaru, zilele trecute, pe blogul sindicatului al carui presedinte este.

foto: Brigada Rutiera

author avatar
Cristina Stefan
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger