AcasăNewsAtenție, șoferi! Restricții de circulație în București, cu prilejul unei ceremonii de...

Atenție, șoferi! Restricții de circulație în București, cu prilejul unei ceremonii de Ziua Imnului Național

Atenție, șoferi! Restricții de circulație în București, cu prilejul unei ceremonii de Ziua Imnului Național (sursa foto: Facebook)

În fiecare an, pe 29 iulie, se marchează Ziua Imnului Național al României. Ceremonia programată pentru ziua de joi, în zona centrală a Capitalei, va aduce restricții de circulație, de care șoferii care au drum prin zona Cercului Militar Național ar fi indicat să țină cont din timp, pentru a găsi rute ocolitoare.

Așadar, din direcția instituției conduse de către Nicușor Dan s-a anunțat, în ajunul evenimentului programat a avea loc în București, faptul că Ministerul Apărarii Naționale – Comandamentul Garnizoanei București, în colaborare cu Primăria Capitalei, organizează joi, 29 iulie, în Piața Tricolorului din fața Palatului Cercului Militar Național, o ceremonie militară cu ocazia Zilei Imnului Național al României.

Totodată, sunt anunțate și măsurile dispuse în privința circulației rutiere în zonă. Și anume:

”Pentru buna desfășurare a ceremoniei, traficul rutier va fi restricționat după cum urmează:
– întreruperea circulației rutiere, în intervalul orar 08:00–10:00, pe Calea Victoriei, între intersecția cu str. Ion Câmpineanu și intersecția cu b-dul Regina Elisabeta;
– întreruperea circulației rutiere, în intervalul orar 06:00–10:00, pe str. Constantin Mille;
întreruperea circulației rutiere, în intervalul orar 08:30–10:00, pe b-dul Regina Elisabeta – banda 1, între intersecția cu Calea Victoriei și intersecția cu str. Actor Ion Brezoianu (pe sensul de mers către str. Actor Ion Brezoianu).”

Mai mult, s-a anunțat că în momentul în care se va intona imnul național, circulaţia rutieră va fi oprită timp de cinci minute pe bulevardul Regina Elisabeta, între str. Academiei şi str. Ion Brezoianu.

Parcări rezervate

Nu în ultimul rând, e bine ca șoferii să țină cont și de faptul că s-ar putea să caute ceva timp un loc de parcare în zonă, pentru că și la acest capitol vor fi luate unele măsuri, menite să asigure ”buna desfăşurare a evenimentului”.

Și anume, de la nivelul Primăriei Capitalei s-a comunicat, via Facebook, faptul că ”vor fi rezervate parcările de pe b-dul Regina Elisabeta și str. Constantin Mille situate în apropierea Cercului Militar Naţional începând cu data de 28 iulie 2021, orele 2200 şi până la încheierea ceremoniei”.

248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger