AcasăNewsAtenție, șoferi! Au început să fie ridicate mașinile abandonate. În ce sector...

Atenție, șoferi! Au început să fie ridicate mașinile abandonate. În ce sector al Capitalei se întâmplă totul!

Au început să fie ridicate mașinile abandonate. În ce sector al Capitalei se întâmplă totul! (foto: Ciprian Ciucu/Facebook)

Încep să dispară de pe străzi mașinile abandonate pe spațiul public din sectorul 6 al Capitalei. Edilul a explicat și ce anume se va întâmpla cu autoturismele și cât timp au la dipoziție proprietarii pentru a le revendica.

”Serviciul de ridicări de mașini abandonate este operațional! Azi a fost ridicată prima mașină abandonată pe spațiul public”, a transmis Ciprian Ciucu, în cursul zilei de miercuri.

Operațiunea nu pare tocmai simplă, dacă este să ne gândim la faptul că, din câte a anunțat edilul, sunt peste 10.000 de mașini a abandonate în sectorul 6. Și tot Ciucu a explicat cum se derulează procedurile – și anume faptul că Politia Locală face constatările, iar cei de la Administrația Domeniului Public (ADP) le ridică. Depozitarea mașinilor se va face pe Bulevardul Preciziei nr.24.

E important de avut în vedere ce anume pot face proprietarii acestor autoturisme, în cazul în care le vor înapoi. ”Proprietarii care vor să le revendice au 6 luni le dispoziție, apoi merg la Remat. Vor avea de achitat o taxă, care să acopere costul ridicării și al depozitării”.

Ciucu: Au trecut cele 6 luni, le-a venit sorocul

(sursa foto: Facebook/Ciprian Ciucu)

Tot primarul a explicat de ce anume a durat cinci luni până să fie înființat acest serviciu pentru ridicarea mașinilor abandonate. ”În primul rând a trebui să facem regulamentul, apoi a trebuit să inventariem mii de mașini pentru care termenul de notificare este de 6 luni și doar după acest termen pot fi ridicate.

Au trecut cele 6 luni, le-a venit sorocul. Apoi a trebuit si asta a fost cel mai greu sa obținem un teren. Până vom avea leasing operațional pentru autoutilitare le închiriem la cel mai bun preț pe care l-am găsit pe piață”, a susținut Ciucu, în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

324 afisari

1 COMENTARIU

  1. Și dacă legea noua prevede ca la nebuni sa plătești asig și dacă nu e în circulație acum primăria își asuma plata dacă le ia???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger