AcasăNewsAtenţie, se închide Bucureştiul! Poliţia va patrula pe străzi

Atenţie, se închide Bucureştiul! Poliţia va patrula pe străzi

maraton bucurestiAtenţie, se închide Bucureştiul! Poliţia va patrula pe străzi

Autorităţile din Capitală au luat decizia de a restricţiona traficul din oraş, în acest weekend. Motivul? Se va organiza Maratonul Internaţional Bucureşti. Circulaţia maşinilor va fi „încurcată” astfel: sâmbătă seara în zona Pieţei Constituţiei şi duminică, începând cu ora 07.00, pe traseul de alergare al Maratonului Internaţional Bucureşti şi pe străzile adiacente, până la finalizarea cursei, a informat Brigada Rutieră a Capitalei.

Maratonul are punctul de plecare/sosire în Piaţa Constituţiei. Sâmbătă, începând cu ora 18.00, se va restricţiona traficul rutier pe Bulevardul Libertăţii pe sensul dinspre Bulevardul 13 Septembrie către Bulevardul Naţiunile Unite, în dreptul Pieţei Constituţiei (între bretele). Restricţiile se vor ridica duminică, la ora 14.00, conform Agerpres.

Care va fi traseul maratonului?

Competiţia se va desfăşura pe următoarea rută: Piaţa Constituţiei (start), Bulevardul Libertăţii până la intersecţia cu Bulevardul 13 Septembrie, întoarcere Bulevardul Libertăţii, dreapta bretea SRI – Piaţa Constituţiei, dreapta Bulevardul Unirii, Rond Alba Iulia, dreapta Bulevardul Unirii, dreapta Bulevardul Brătianu, stânga Strada Halelor, continuare Splaiul Independenţei, stânga Pod Haşdeu (fără a afecta traficul auto ce tranzitează Podul Haşdeu), stânga Splaiul Independenţei, Piaţa Unirii, dreapta Bulevardul Unirii, dreapta Ministerul de Finanţe, stânga Bulevardul Libertăţii, Piaţa Constituţiei (finish). Poliţia rutieră va patrula pe străzi, pentru a se asigura că şoferii vor respecta măsurile de restricţie.

Astfel, poliţiştii îi roagă pe bucureşteni să aleagă pentru acest weekend, ca variante de deplasare, mijloacele de transport în comun, în special pentru metrou, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de pietoni şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic şi să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea şi fluidizarea acestuia. Autobuzele de pe traseul maratonului vor circula deviat.

author avatar
Andrei Ștefan
507 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger