AcasăNewsAtenție, s-a transmis un anunț oficial de ”rechemare produs”! Sunt vizate mai...

Atenție, s-a transmis un anunț oficial de ”rechemare produs”! Sunt vizate mai multe sortimente de înghețată. Care e motivul

sursa foto: legestart.ro

În plină perioadă caniculară, în care nu sunt puțini cei care aleg să se răcorească cu o înghețată, s-a aflat despre o nouă alertă ce vizează acest desert consumat îndeosebi pe perioada verii. Și care a ajuns la vânzare în România. Noua informare vine la mai bine de o săptămână după o altă avertizare ajunsă în atenția opiniei publice – VEZI AICI. 

Este vorba despre un anunț de tip ”rechemare produs”, postat pe site-ul ANSVSA – Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. Și despre sortimente și loturi de înghețată vândute în magazine ale lanțului de hipermarketuri Cora. Detalii despre loturile, produsele și magazinele din cadrul lanțului de hipermarketuri aflați din comunicarea oficială de mai jos.

Motivul comunicat public este următorul: ”prezenţa oxidului de etilenă într-un ingredient din compoziţia produselor (guma din seminţe de carruba)”.

Anunțul menit să ajungă în atenția oamenilor sună astfel: ”Dacă ați achiziționat aceste produse, vă rugăm să nu le consumați și vă așteptăm la Serviciul Clienți în orice magazin cora, pentru returnarea și rambursarea acestora”.

E important de avut în vedere că nu e nevoie de bon pentru a returna înghețata din loturile sesizate. ”Chiar dacă nu mai dețineți bonul fiscal care să ateste cumpărarea acestor produse, veți primi contravaloarea acestora”, precizează reprezentanții magazinului.

Rechemare_pordus_inghetata_multiple-sortimente_CORA_30.07.2021
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger