AcasăNewsAtenţie, imagini cu un puternic impact emoţional! Cum arată saloanele groazei de...

Atenţie, imagini cu un puternic impact emoţional! Cum arată saloanele groazei de la Institutul Matei Balş! (FOTO)

bals mateiAtenţie, primele imagini cu un puternic impact emoţional din saloanele groazei de la Institutul Matei Balş!

Incendiul de la Institutul Matei Balş a izbucnit vineri, în jurul orei 5:00, iar în pavilionul respectiv erau internaţi bolnavi cu COVID-19.

Trei pacienţi au murit carbonizaţi, iar o a patra victimă a decedat după ce manevrele de resuscitare au eşuat. Ulterior, într-o baie a fost găsită o altă persoană decedată.

bals
Trei pacienţi au murit carbonizaţi

Procurorii şi poliţiştii efectuează o anchetă în acest caz pentru ucidere din culpă.

bals
Într o baie a fost găsită o altă persoană decedată

Imaginile, surprinse la finalul intervenţiei pompierilor, arată cum saloanele, dar şi holurile Institutului de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti, au fost complet distruse în urma incendiului izbucnit în această dimineaţă, în jurul orei 05.00. Fotografiile au fost obţinute de postul Antena 3.

Patru saloane au fost distruse în urma incendiului devastator. Serviciul de Telecomunicații Speciale a primit, la serviciul unic 112, zece apeluri care anunțau incendiul de la Balș.

Reprezentaţii Institutului spun că vor sprijini ancheta

Reprezentaţii Institutului „Matei Balş” afirmă că vor sprijini ancheta în curs şi „lămurirea aspectelor” care ar fi putut duce la incendiul de vineri dimineaţă şi menţionează că autorizaţiile şi avizele unităţii medicale „sunt la zi”.

Echipa Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş” transmite condoleanţe familiilor victimelor accidentului din dimineaţa zilei de 29 ianuarie, soldat, din păcate, cu 5 decese, dintr-un total de 101 pacienţi spitalizaţi, îngrijiţi de 20 cadre medicale pe timpul nopţii, inclusiv medicul şef de gardă„, potrivit unui comunicat.

author avatar
Andrei Ștefan
1.008 afisari

3 COMENTARII

  1. @ Sunteți de părere și că ar fi de vaccinat ,printre priorități, și cei care se numesc cu C. Ovidiu, Ovidiu, Ovi, Cove, Covei, alte nume ce ar conține literele COVID, vaccinurile fiind încă în perioada experimentală și observându-se și că ar fi scăzut cazurile de infectări după vaccinarea unor liderilor politici, ?

  2. MOMENTUL ZERO AL TRANSFORMARII SĂITALELOR DIN ATRA IN LAGARE NAZISTE DE EXTERMIANRE UMANA. IN SCOPUL UNEI PRIVATIZARI MASCATE, MAFIOTE A SPITALELOR ROMANESTI SE ARD OAMENI ! Au murit iarasi oameni in spitalele devenite lagare naziste de exterminare umana. Si pentru ca in Romania nazist/iohannist/PNL-ist/USR-ista infractionalitatea si criminalitatea sunt institutionalizate PICJ nu cerceteaza nici vinovatii crimei de la spitalul Matei Bals, ci dimpotriva PICJ este complicii lor. Dar cel mai grav este faptul ca alti politruci cu mastile AUR-iste s-au postat in fruntea protestatarilor infricosati ca moartea ii pandeste si-ii manevreaza pe protestatari sa ceara doar demisia celor vinovati, prin demisie li se lasa lor locul sa fure asa cum au furat si predecesorii.
    Vinovatii se cunsoc:
    1. Primarul General al Capitalei cel care are in subordine si spitalul Bals , spital carea semeni intregei capitale nu are caldura , nici apa cldaș
    2. Actualul guvern PNL/USR cel care a talharit bugetul consolidat al tarii inclusiv pe cel al ministerului sanatatii, doar pentru ca banii tarii sa intre in mainile spitalelor private , afaceri de familii mafiote asa cum de altfel s-a pregatit ptin o OUG a exminsitrul mafiot al sanatatii, Victor Costache.
    3. Partidele din opozitie cele care sunt complice tacit al guvernului criminal PNL/USR/Iohannis si care abia asteapta sa ramana locuri libere pentru a le ocupa cu aceleasi intentii criminale. https://romania.europalibera.org/a/adev%C4%83rata-privatizare-mascat%C4%83-a-sistemului-sanitar/30402255.html?fbclid=IwAR1oGESQ6w-tOcVNZXjddIsX0RD46QgcNQHWnFpfgXw1Qi1vRMYwCS30iWs

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger