AcasăNewsAtenție! Morcovi retrași de la raft! Care e motivul și ce trebuie...

Atenție! Morcovi retrași de la raft! Care e motivul și ce trebuie să faceți dacă ați cumpărat deja

(sursa foto:realitatea.net)

Unul dintre ingredientele nelipsite dintr-o ciorbă sau dintr-o mâncare cu legume e morcovul. Mare atenție, însă, dacă ați ales un sortiment de morcovi baby (de dimensiuni mai mici decât cei clasici).

Metro a anunțat retragerea unui astfel de produs, informația fiind postată pe site-ul Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA). E vorba despre Morcovi baby 200G. Iar motivul îl reprezintă, potrivit sursei menționate, depășirea limitei unui reziduu pesticid pe nume Oxamil.

Ce trebuie să știe cei care au cumpărat deja astfel de morcovi

„Vă informam că am fost notificați de către furnizorul VALENCIA TRADING OFFICE SL să inițiem retragerea de la comercializare și de la clienți a articolelor menționațe mai jos.
Motivul rechemării: depășire limite reziduu pesticid ‐ Oxamil”.

(foto: captură site ansvsa.ro)

Ce e de făcut dacă ați cumpărat deja acești morcovi? Clienții sunt rugați să nu îi consume și să îi returneze în magazine, până pe 21 noiembrie. „În cazul în care ați cumpărat produsele menționate mai sus, vă rugăm să nu le consumați și să le returnați în magazinele Metro Cash & Carry Romania SRL până pe 21.11.2022, urmând să primiți contravaloarea lor”, se mai menționează în informarea privind rechemarea morcovilor baby.

author avatar
Andrei Coman
1.188 afisari

4 COMENTARII

  1. dormi si viseaza
    protectia consumatorului te avizeaza!

    (e obishnuitul zgomot de fond pentru calmarea ….oilor)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger