AcasăNewsAtentie la drum! Meteorologii au emis atentionari COD GALBEN de ceata si...

Atentie la drum! Meteorologii au emis atentionari COD GALBEN de ceata si burnita

Primele ore ale zilei de vineri se anunta cetoase in mai multe zone din tara, motiv pentru care reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis trei atentionari nowcasting COD GALBEN.

Astfel, pana la 11.30, zonele joase din judetul Cluj, incluzand orasul Cluj-Napoca si drumurile nationale si europene vor fi acoperite de ceata, fenomen ce va duce la scaderea vizibilitati sub 200 metri, izolat chiar si sub 50 metri. Totodata, va cadea burnita.

Soferii din judetul Timis ar putea avea serioase batai de cap, in special cei care circula pe soselele din Timisoara-Sannicolau Mare, pentru ca si aici ceata va duce la scaderea vizibilitatii in trafic. Pana in jurul orei 10.20, fenomenul va afecta si zonele de campie ale judetului Arad, in special localitatile Arad-Gurahont, anunta ANM.

De asemenea, o alta avertizare nowcasting COD GALBEN de ceata a fost emisa pentru zonele joase din judetele Alba, Mures, Sibiu si Harghita. Sunt prognozate ceata si posibile caderi de burnita. Atentionarea expira la ora 10.

Sursa foto: oradecluj.ro

323 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger