AcasăNewsAtentie! iPhone devine tot mai periculos!

Atentie! iPhone devine tot mai periculos!

Cele mai multe iPhone-uri au explodat din cauza acumulatorilor

Posesorii de iPhone-uri au un nou motiv de ingrijorare. Aparatele pot lua foc si unele chiar explodeaza in timpul ascultarii unei melodii.

Cele mai multe iPhone-uri au explodat din cauza acumulatorilor

Dupa ce un iPhone 4S a luat foc recent in timp ce posesorul sau calatorea cu avionul spre Sydney, Australia,  un aparat identic a explodat zilele trecute intr-o locuinta din Brazilia. Proprietara smartphone-ului sustine ca isi pusese aparatul la incarcat, iar in timpul noptii, acesta a explodat. Din fericire nu a fost nimeni ranit, iar cei de la compania Apple, producatorul  telefonului, nu au comentat cazul. Problema este ca aceste intamplari nu sunt singulare. Anul trecut, de pilda, un iPhone 3 s-a facut tandari in mana unui francez care tocmai scria un mesaj.

Tot in 2010, compania Apple a fost data in judecata de mama unui tanar de 15 ani, caruia i-a explodat telefonul in buzunar si i-a provocat arsuri la picior. Un alt iPhone a sarit in aer anul acesta, in Norvegia, in timp ce posesoarea asculta o melodie, iar producatorii sustin ca incidentul s-a produs din cauza temperaturilor… scazute.

author avatar
Arpad Dobre
765 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger